banner banner

Så här fungerar det

Här är de 3 vanligaste frågorna på rad.
Lätt som en plätt!

1Vad betyder Me-Time för dig?

Vi tycker att me-tid är viktigt. Med andra ord: att vi alla behöver det. Och vi hjälper dig gärna! Se här hur våra medlemmar upplever det.

BLI MEDLEM

2Hur då?

En box full av skönhet för endast 199kr i månaden. Hur går det till?
Bra fråga! Det är vårt hemliga recept.

+750 kr.
Värdet på din box

Skönhetsprodukter till ett
värde av minst 750 kr.

199 kr.
Pris per månad

Gratis frakt. Kan avslutas
när som helst.

BLI MEDLEM
Alt Text!
+750 kr.
Värdet på din box

Garanterat skönhet
för min. 750 kr.

199 kr.
Pris per månad

Gratis frakt. Kan
avslutas när som helst.

LÄS MER
 • Recharge

  Keep It FreshKeep It Fresh
 
 • Wear Your Pride

  Dancing In The RainKeep It Fresh
 

MÄRKEN FRÅN VÅRA TIDIGARE BOXAR

@blondie.1978

Få en månadsbox fylld
med välbefinnande.

Få en månadsbox fylld med välbefinnande.

För dig 199kr, med ett värde av 816 kr.

bli medlem Kan avslutas när som helst
bli medlem Kan avslutas när som helst

Har du fler frågor?

Det kan hända! Här hittar du några svar.

 • Ja men ….kostar det verkligen bara 199 kr? Pinky-promise?

  Yes! Med handen på hjärtat. Inget finstilt, inga extra avgifter, nopes nada! Och för dem 199 kr. i månaden ingår även fraktkostnaderna. Samtidigt garanterar vi skönhetsprodukter till ett värde på minst 750 kr. i varje box. Win!
 • Så om jag förstår det rätt: skönhet värt 750 kr. för endast 199 kr. inklusive frakt. Hur är det möjligt?

  Det är en väldigt bra fråga. Faktum är att när vi precis startat Goodiebox var det många som inte trodde på oss. Det gör oss glada att vi nästan är ”too good to be true”. Men det är vi faktiskt inte! Sanningen är att Goodiebox endast möjliggörs av den smarta upptäckten vi alla känner till som ”Internet". Det gör det möjligt för småföretag som oss att nå ut till människor som du, utan dyra byråer, chica butiker på dyra platser eller kända modeller som kostar mer per minut än vad de flesta tjänar på ett år. Genom att vi tar bort alla dessa, kan vi göra många människor glada till ett riktigt bra pris. And that’s what we’re all about :-)
 • Vad innehåller boxen?

  I din månatliga box av me-time och lycka innehåller alltid 5-7 skönhetsprodukter - Och ibland ännu mer. Ovan kan du se vad som var i tidigare boxar :-) Vi ger dig inga fjuttiga små prover, endast travel size och full size produkter. Men viktigast av allt, vi erbjuder dig en stund av välbefinnande och vardagslyx. Om du av någon anledning inte är nöjd med din box, skicka bara tillbaka den, så kommer vi att återbetala hela beloppet. Goodiebox handlar om att göra dig glad. Det är verkligen det enda som räknas :-)
 • När kommer jag att få min första Goodiebox?

  Om du är som oss, gillar du inte heller att vänta. Let’s be real. Gillar någon att vänta? Såhär går det till: Du registrerar dig. Vi skickar dig ett mycket stort tack och sätter igång direkt! Vi skickar en notis till våra hjälpsamma hjältar på lagret som ser till att Postnord kommer och hämtar din box asap. Det betyder att du i de flesta fall kommer att få din box redan inom två arbetsdagar. Helgerna är lite speciella eftersom brevbäraren inte alltid jobbar då, så då kan det ta en dag längre.
 • Kan jag avbryta min prenumeration när som helst?

  Ja, du kan avsluta när som helst. Ingen dold agenda eller tricks. Det krossar våra hjärtan, eftersom vårt uppdrag är att göra dig glad varje månad, men vi respekterar din önskan och får lära oss att leva med ett brustet hjärta ;-) På Goodiebox kretsar allt kring dig, så om du vill avbryta ditt medlemskap hjälper vi dig med exakt det! Allt du behöver göra är att skicka ett mail till våra Happiness Heroes på [email protected] så kommer vi se till att dina önskemål blir uppfyllda :-)
 • Okej, men är jag fortfarande bunden till min prenumeration när jag avbryter?

  Vi gillar inte att komplicera saker och ting. Medlemskapet kan avbrytas 24/7 super lätt via e-post. Du är inte längre ansluten till oss om du väljer att sluta :-) Anledningen att vi rankar 5 av 5 på Trustpilot är för att vi lyssnar noga på våra fantastiska medlemmar, vi förstår vad som gör dig nöjd och glad och vi jobbar dag och natt för att det ska vara så. Simple as that.
 • Varför är återhämtning och avkoppling så viktigt?

  Tack för att du frågar. Det är en bra och viktig fråga.
  Vi föreställer oss att du är riktigt bra på att utföra alla dina dagliga uppgifter, checka av möte efter möte, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Dag ut och dag in.
  Och det är bra. Vi försöker göra samma sak och därför förstår vi precis hur det är.
  Vi har också lärt oss, att för att upprätthålla allt, är det viktigt att ge dig själv tid att ladda batterierna, de-stress, ge dig själv en mental high-five för alla dina goda ansträngningar och det arbete du gör - varje dag. Med andra ord - att ge och ge dig själv dessa välförtjänta happy moments
 • Låter bra, men jag är fortfarande lite skeptisk.

  Tänk såhär: vi har lärt oss att behandla andra på samma sätt som vi själva vill behandlas. Men behandlar du verkligen dig själv som du behandlar andra? Eller är du som oss och behandlar andra bättre än dig själv? Glömmer du ständigt bort dig själv, är din prioritering vanligtvis alla andra, och säger du för dig själv att du inte har behov av så mycket uppskattning, egentid, eller återhämtning? Goodiebox är här för att ändra på det. Ett happy moment åt gången. För hur kan du göra alla saker du måste göra varje dag - utan att ibland stanna upp för att fylla på bränsle?
 • Okej. Jag förstår. Men tänk om jag inte är en beautyjunkie?

  Goda nyheter. Goodiebox är för alla. Om vi ska vara ärliga så ser vi inte heller oss alla som beauty-fantaster. Vi tycker att happy moments är mycket viktigare. Men vi gillar skönhetsprodukter eftersom de har den fantastiska förmågan att få oss att le och att framhäva det bästa av oss själva.
Har du fortfarande frågor? Prata med Team Happiness här.
Har du fortfarande frågor?
Prata med Team Happiness här.
  Loading...