Hur fungerar Goodiebox?

1

Skapa profil
Bli medlem och fyll i beautyprofilen
(hudfärg, hårfärg, ögonfärg etc.)

2

Happiness varje manad
Upptäck nya produkter med Goodiebox
och hitta dina nya favoriter

3

Tjäna Goodiepoints
Recensera din Goodiebox, tjäna ihop poäng och byt in dem för en gratis Goodiebox

bli medlem
Avsluta när som helst

Denna månadens box

Recharge

ZARKOPERFUME / HairLust / Lord&Berry /
Benefit Cosmetics / SEACRET

BLI MEDLEM Avsluta när som helst

Se våra tidigare boxar i Norden

Se vilka härliga boxar vår beautyredaktion
tidigare satt ihop!

Här är era vanligaste funderingar

Hoppas vi kan svara på dina

 • Jag har vunnit gåvor i er pre-launch - hur får jag dem?

  Tusen tack för att du har bjudit in dina vänner till Goodiebox! Du är en äkta happiness-ambassadör. Om du blir medlem på Goodiebox nu, så kommer du snart att få dem gåvor du har vunnit. Strax efter att du har fått hem din första Goodiebox, kommer gåvorna bli skickade till din adress.
 • Ja men ….kostar det verkligen bara 199 kr? Pinky-promise?

  Yes! Med handen på hjärtat. Inget finstilt, inga extra avgifter, nopes nada! Och för dem 199 kr. i månaden ingår även fraktkostnaderna. Samtidigt garanterar vi skönhetsprodukter till ett värde på minst 750 kr. i varje box. Win!
 • Så om jag förstår det rätt: skönhet värt 750 kr. för endast 199 kr. inklusive frakt. Hur är det möjligt?

  Det är en väldigt bra fråga. Faktum är att när vi precis startat Goodiebox var det många som inte trodde på oss. Det gör oss glada att vi nästan är ”too good to be true”. Men det är vi faktiskt inte! Sanningen är att Goodiebox endast möjliggörs av den smarta upptäckten vi alla känner till som ”Internet". Det gör det möjligt för småföretag som oss att nå ut till människor som du, utan dyra byråer, chica butiker på dyra platser eller kända modeller som kostar mer per minut än vad de flesta tjänar på ett år. Genom att vi tar bort alla dessa, kan vi göra många människor glada till ett riktigt bra pris. And that’s what we’re all about :-)
 • Vad innehåller boxen?

  I din månatliga box av me-time och lycka innehåller alltid 5-7 skönhetsprodukter - Och ibland ännu mer. Ovan kan du se vad som var i tidigare boxar :-) Vi ger dig inga fjuttiga små prover, endast travel size och full size produkter. Men viktigast av allt, vi erbjuder dig en stund av välbefinnande och vardagslyx. Om du av någon anledning inte är nöjd med din box, skicka bara tillbaka den, så kommer vi att återbetala hela beloppet. Goodiebox handlar om att göra dig glad. Det är verkligen det enda som räknas :-)
 • När kommer jag att få min första Goodiebox?

  Om du är som oss, gillar du inte heller att vänta. Let’s be real. Gillar någon att vänta? Såvida du inte väntar medans någon annan tömmer diskmaskinen. Då är det helt okej. Men i de flesta fall är det bara irriterande att vänta. Det är därför vi skickar din Goodiebox omedelbart till dig, så fort du registrerar dig. Såhär går det till: Du registrerar dig. Vi skickar dig ett mycket stort tack och sätter igång direkt! Vi skickar en notis till våra hjälpsamma hjältar på lagret att ringa fraktbolaget och fråga dem om de kan hämta din box asap. Det betyder att du i de flesta fall kommer att få din box redan inom två arbetsdagar. Helgerna är lite speciella eftersom brevbäraren oftast har ledigt, så då kan det ta en dag längre.
 • Kan jag avbryta min prenumeration när som helst?

  Ja, du kan avsluta när som helst. Ingen dold agenda eller tricks. Det krossar våra hjärtan, eftersom vårt uppdrag är att göra dig glad varje månad, men vi respekterar din önskan och får lära oss att leva med ett brustet hjärta ;-) På Goodiebox kretsar allt kring dig, så om du vill avbryta ditt medlemskap hjälper vi dig med exakt det! Allt du behöver göra är att skicka ett mail till våra Happiness Heroes på hello@bygoodiebox.se så kommer vi se till att dina önskemål blir uppfyllda :-)
 • Okej, men är jag fortfarande bunden till min prenumeration när jag avbryter?

  Vi gillar inte att komplicera saker och ting. Medlemskapet kan avbrytas 24/7 super lätt via e-post. Du är inte längre ansluten till oss om du väljer att sluta :-) Anledningen att vi rankar 9,8 av 10 på Trustpilot är för att vi lyssnar noga på våra fantastiska medlemmar, vi förstår vad som gör dig nöjd och glad och vi jobbar dag och natt för att det ska vara så. Simple as that.
  Loading...